Categorized as: Taekwondo

Anders S. Helmen

Grad: 4. dan

Trent Taekwondo siden 2002

Anders begynte i klubben da han var ni år, og tok 4. dan i 2019. Han er klubbens webmaster.

 

Tor-Brede «Tobben» Rognlid

Grad: 2. dan

Trent Taekwondo siden 1983

Tor-Brede er det nåværende medlemmet i klubben som startet tidligst. Han trente i klubben fra 1983 i syv år før han tok en Taekwondo-pause. I 2014, etter 27 år  startet han opp igjen og ble raskt en viktig ressurs i klubben. Sommeren 2016 graderte Tobben til 1.Dan, sort belte og i 2023 graderte han til 2. dan. I klubben gjenkjennes han som en Duracell-kanin med mange jern i ilden.

Artsiom Stalmakou

Grad: 3. dan

Trent Taekwondo siden 2001

Artjom har faste treninger hver uke i tillegg til å være nestleder i klubben. Instruerer han ikke selv er han ofte på trening og viser hvordan teknikkene skal utføres med stor nøyaktighet.

Reinhardt G. Skøien

Grad: 2. dan

Trent Taekwondo siden 1985

Reinhardt er en «gammel traver» som har fulgt klubben gjennom mange år og en rekke opp- og nedturer. Selv om han ikke har vært kontinuerlig i klubben siden han begynte, spiller han nå en aktiv rolle som instruktør og styremedlem. Reinhardt har hovedansvaret for vår yngste gruppe, «Tiger».

 

Geir Karlsen

Grad: 4. dan

Trent Taekwondo siden 1993

Geir er klubbens leder og hovedinstruktør, og har vært det i en del år. Han ble master i 2013 og har siden da foretatt graderingene i klubben. Han har fått både tittelen «årets utøver»og «årets instruktør» i Traditional Taekwondo Union.