Team Ringerike TKD - Ringerike Taekwondo Klubb

Team Ringerike

Hvert år avholdes det regionale og nasjonale stevner rundt om i landet. Dette konkurreres i mønster (poomse) og frikamp. Utøverne som deltar på disse stevnene fra oss utgjør Team Ringerike. Vi har i hovedsak konkurrert i poomse, med mange gode presentasjoner den siste tiden.

Hvem kan delta på konkurranser?

Nedre aldersgrense for regionale og nasjonale stevner er åtte år. I poomse kreves minst grønt belte (7. cup), i kamp er det ingen nedre krav til beltegrad. Det betyr i praksis at de aller fleste i klubben kan være med som utøver på konkurranse hvis de ønsker.

I mønster deles en inn klasser basert på alder og beltegrad. I kamp er det alder og vekt (gradsinndeling for barn). I tillegg benyttes det A- og B-klasser som henholdsvis betyr om du er erfaren eller nybegynner i det å konkurrerer. Generelt starter alle å konkurrere i B-klasse, så blir man flyttet til A-klasse etter dommeres skjønn når det er en mer passende klasse.

Det er med andre ord liten fare for å bli «overkjørt» ved å prøve seg, da man ikke risikerer å konkurrere mot de aller beste som ny i «gamet». Vi vil oppfordre utøvere i alle aldre og nivå til å prøve seg i konkurranse!

Koster det noe å delta?

Det er alltid en deltakeravgift på rundt kr 500,-. Denne avgiften dekker klubben. Vi ønsker å legge til rette for at flest mulig konkurrer og vi er sikre på at dette er noe mange kan ha mye glede av.

TEAM RINGERIKE PÅ NC 2 2019. Bak fra venstre. Geir Karlsen, Syver Bakken Finnes, Natalie Håve Gårdhamer, Charlotte Vedhus Slettebakken, Helene Mala Haga, Ida Helene Bye, Nora Henriksen, Øistein Røste, Artsiom Stalmakov.
Foran fra venstre. Lene Kristine Røste, Sara Helene Fischer, Aleksander Gjerdingen, Lukas Engen Kristie. Foto: Trond Schieldrop

Jeg ønsker å delta på neste stevne/finne ut mer om dette, hva gjør jeg?

Så bra! Ansvarlig for konkurransesatsingen i klubben er Master Anders S. Helmen. Prat med han så skal du få besvart alt du måtte lure på. Anders tar seg av påmelding/betaling for stevnene og har hovedansvaret. Resten av instruktørene kan også svare på spørsmål og reiser med på konkurransene og stiller som coacher.

Vi benytter Spond som informasjonskanal for Team Ringerike for å organisere påmelding, transport til stevner, ekstra treninger og lignende.

Stevnekalender, datoer og informasjon om selve arrangementene

Informasjon om de forskjellige konkurransene som arrangeres finnes på kampsportforbundets hjemmesider. Der finnes stevnekalender med info om plassering, arrangørklubb oppmøtetider og annen nyttig informasjon om det spesifikke konkurransene. Vi legger også inn de mest relevante stevnene i kalenderen her på vår hjemmeside, men kampsport.no er selve kilden, så det er lurt å følge med der.

Helene, Ida og Charlotte fikk gull første gang de konkurrerte i synkron-poomse!

Nyttige lenker:

UTØVER KLASSE
Charlotte Vedhus Slettebakken Junior – B
Helene Mala Haga Junior – B
Ida Helen Bye Junior – B
Natalie Håve Gaardhammer Ungdom – B
Lene Kristine Røste Ungdom – B
Nora Henriksen Ungdom – B
Sara Helene Fischer Ungdom – B
Syver Fines Ungdom – B
Alexander Gjerdingen Ungdom – B
Print Friendly, PDF & Email