Alternativ Ringeriksmaraton - Ringerike Taekwondo Klubb

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Alternativ Ringeriksmaraton

25. september 2021 @ 08:00 - 18:00 CEST

Årets ringeriksmaraton ble dessverre avlyst. Men vi kan jo fortsatt løpe en tur og ha en hyggelig samling i klubblokalene på kvelden.

Klubben inviterer til en løpetur på Schjongslund i Hønefoss. Her går det en fin treningsløype langs elva. Vi møtes klokken 1400 og tar en felles start. De som opprinnelig var påmeldt til Ringeriksmaraton får utdelt t-skjorte. Runden er ca. 1,7 kilometer lang. 3 runder med start på enden hvor ishockey hallen ligger og «målgang» på samme sted er rett over 5 km.

Vi oppfordrer alle våre påmeldte maratonløpere til å løpe 3 runder. De raskeste klarer dette på rundt 23 minutter, mens noen av oss andre bruker 30 +. Men da står jo resten av gjengen og heier oss inn til mål. Ekstra gøy er det om dere tar tiden selv f.eks. på Strava eller en annen app. Eller bare tar tiden på mobilen.

Om det er andre i klubben som får lyst til å henge seg på nå som det ikke blir stafet. Men som kanskje kunne tenke seg å løpe eller gå en runde eller to mens de andre løper, så hadde det vært veldig hyggelig.

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
25. september 2021
Tid
08:00 - 18:00 CEST