Gradering for Barn nye - Ringerike Taekwondo Klubb

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gradering for Barn nye

11. desember 2021 @ 13:00 - 15:00 CET

Klubben inviterer til gradering for medlemmer på «Barn nye» (hvitt og gult belte).
Gradering til nye belter hvor man kan jobbe seg oppover i beltesystemet er en del av utviklingen i Taekwondo. Denne dagen vil det være mulig å gradere opp til neste beltegrad for gruppens medlemmer. De som har trent hos oss en stund er kjent med hvordan dette foregår.

For våre nye medlemmer vil vi informere om at dere kan se på dette som en vanlig trening. Men med en graderingssensor tilstede som ser på og vurderer nivået på hva barna har lært.

Graderingssensor ser spesielt på mønsteret. Hvor godt barna forstå hvordan dette skal utføres og forståelsen av dette. Klubben følger Tradisjonell Taekwondo Union sitt graderingspensum og for barna så er dette delt inn litt da det er viktig for barna å få tid til å utvikle seg og lære ting i et riktig tempo. Vi ønsker at barna skal jobbe seg gradvis oppover og en dag ha muligheten til å kunne gradere til sort belte og da må kunnskapen bygges gradvis.

For våre nye barn så er det første mønster som er aktuelt til graderingen og de mest grunnleggende tingene. Se gjerne i heftet til gradering som gir litt informasjon om klubbens pensum. Det finner du her
Graderingen avsluttes med utdeling av nye belter og diplom.

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
11. desember 2021
Tid
13:00 - 15:00 CET
Kategori for Arrangement:

Sted

Ringerike Taekwondo klubb-dojang