Nytt medlemssystem - Ringerike Taekwondo Klubb

Nytt medlemssystem

Ringerike TKD klubb får nytt medlemssystem. Det er besluttet nasjonalt at alle klubber tilhørende Norges idrettsforbund skal over på dette systemet og noe klubben bare må følge. Dette vil medføre at alle eksisterende medlemmer må over i det nye systemet. Dette vil medføre litt arbeid for oss alle, men dette skal vi få til. Det vil bli sendt ut mer informasjon snarlig til dere alle. Det er en jobb som må gjøres av klubben først før vi får startet opp nytt system.

For våre nybegynnere så vil det si at vi ikke får registrert dere inn som medlemmer nå men må vente til klubben er lagt inn i nytt system. Men så lenge du er registrert i Spond så har vi kontroll og vil sende ut informasjon til dere der.

mer informasjon sendes ut så fort det er klart via e-post/Spond.

 

Print Friendly, PDF & Email