Mer informasjon om sommerens gradering - Ringerike Taekwondo Klubb

Mer informasjon om sommerens gradering

Hei alle sammen

Vi er klare for gradering lørdag 12.06.2021 for barn 1 på lørdag i tidsrommet 1000-1200 og for gruppe ungdom -20 år i tidsrommet 1400- ca.1600.

Regler for smittevern i idretten har endret seg mye i løpet av det siste året og jeg har lest meg opp i dag på gjeldene regler og drøftet litt med styret og har kommet til at vi kan invitere noen foreldre til å se på graderingen. For å gjøre dette på en måte slik at vi er innenfor reglene og alle som kommer kan føle seg trygge så har vi valgt å innføre følgende tiltak.

Barn 1

Hvert barn kan ha med seg én foresatt. Den foresatte skal bruke munnbind og kan oppholde seg i den sosialedelen av vårt nye lokale. Det er 13 barn påmeldt, så dere vil bli max 13 personer i lokalet. Det er tilgjengelig både munnbind og antibac ved inngangen til lokalet og det er stoler til å sitte på for de foresatte slik at dette mener vi skal være veldig trygt og innenfor reglene.

Det er skillevegg med glass og fult innsyn mellom sosialdelen og treningshallen :).

Gruppe -20 år

Her kan også hver deltager ta med én foresatt. Det er 7 som skal gradere og en av de foresatte skal være med å gjennomføre graderingen. Slik at det blir max 6 personer som ser på graderingen. De kan da velge om de ønsker å bruke munnbind, da det skal være lett for dem å kunne holde en meter eller mer avstand til hverandre.

Klubbens nye lokale

Klubbens nye lokale ligger under bybrua ved fossen. Inngangen er fra parken. Vi er nærmeste nabo til Gledeshuset med inngang fra parken. Dere vil se en nyoppført platting som leder inn til lokalet.

Det er noen småting som gjenstår før lokalet er helt ferdig. Men treningshallen er klar og vi har lyst til å invitere dere på en gradering og besøk i den nye hallen. I løpet av sommeren vil vi gjøre det siste småtingene som mangler.

Parkering er offentlig parkering i nærområdet. Det er mange plasser ved Glade hjul og det er mange plasser på stormarkedet. For de som vil gå litt, så er det også mulig å parkere gratis ved Petersøya og det er ofte noe ledig plass ved Hønefoss Skole.

Gradering Tiger og barn 2

Det vil bli sendt ut informasjon vedrørende gradering for Tiger og Barn 2 som vil bli gjennomført til uken i Ringerikshallen.

Print Friendly, PDF & Email