Trening 2018 er i gang. - Ringerike Taekwondo Klubb

Trening 2018 er i gang.

Fra og med 2.januar er klubben i full drift igjen. Vi hadde som mål og få sendt ut info om dette før nyttår, men administrasjonen fikk det dessverre ikke ferdig før nå. Men her kommer 1/2 års planen. Den vil bli linket inn på siden snarlig.

Nytt fra 2018 er at onsdager nå blir høybelte trening for de med rødt belte eller høyere. Kamp trening er flyttet til torsdager og vil gå samtidig med barne treningen klokken 1815-1915. Vi har satt av en instruktør i uka til å gjøre dette på en god måte, så vi håper dere stiller opp og blir med å trener kamp! Blir det en god gruppe som trener her vil vi på sikt legge til rette for mer treninger og konkurranse deltagelse.

Du kan laste ned planen for neste 1/2 år her: 2018.12.31 ansvardeling vår RTKKD

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email