Vellykket barneavslutning og -gradering - Ringerike Taekwondo Klubb

Vellykket barneavslutning og -gradering

Over 70 personer deltok på juleavslutning for barna i helgen. 54 av dem graderte.

Graderingen som foregikk på søndagen gikk veldig fint og alle barne sto til sin grad. Av barna var det én utøver som utmerket seg enda litt ekstra med bra konsentrasjon, gode teknikker og mye innsats på treningene. Han fikk lov å gradere én hel grad – fra gult belte og rett opp til grønt. Vi gratulerer!

Videre bemerket graderingsmaster Jon Lenart Løbak at nivået jevnt over var veldig bra, noe som er svært hyggelig å høre, spesielt fra en så grundig master. Vi gratulerer alle med bestått gradering og håper de kommer tilbake etter juleferien med ladede batterier, med mye motivasjon og vilje til å bli enda bedre.Fellesbilde julegradering junior 2010

Fellesbilde julegradering barn 2010

 

Print Friendly, PDF & Email