Rekordmange på TTU Vinterleir i år - Ringerike Taekwondo Klubb

Rekordmange på TTU Vinterleir i år

Vinterleiren som ble avholdt i Ski helga 10.-12. desember har aldri hatt flere utøvere, og også Ringerike TKD satt ny deltaker-rekord i år.

Over 235 mennesker var innom vinterleiren for å trene, gradere eller begge deler og fra vår klubb var det med 26. 16 stykker fra klubben stilte også til gradering, hvor nesten alle stod til ny grad. Gratulerer!

Det er hyggelig å være med på at så mange reiser på leir for å trene med andre klubber, instruktører og mennesker enn vi er vant med. Dette gjør oss til både bedre utøvere og knytter oss sammen så vi får nye venner og nye impulser. Håper de som var med lærte mye og hadde det gøy så håper vi at vi blir minst like mange med neste år.

Print Friendly, PDF & Email