Danseminar Larvik - Ringerike Taekwondo Klubb

Danseminar Larvik

Roger og Anders tok turen fra Ringerike til Larvik for å delta på danseminar helgen 9. Til 11. September.

Vi kom litt før åtte på kvelden og da vi kom var den kamptrening for Larvik-utøverne, og vi slappet litt av mens vi så på den. Vi fikk beskjed om at det hadde blitt endring i programmet og det var trening for oss fra klokka åtte, så vi gikk og skifta og hadde en trening med en av instruktørene fra Larvik.

For de som lurer så er forskjellen på et danseminar og en svartbelte-/yudanjasamling at på yudanjasamlinger så kan man gjøre noen ting som ikke er i pensum også, og man må ha vært på mer enn en samling før man kan ta svart belte. Danseminar er for å gå gjennom stort sett hele pensum før gradering og ta teoriprøva. Man trenger bare å ha et seminar før svart belte.

Det kom ikke så mange som jeg hadde trodd, og mange kom på lørdag. Egentlig var det meningen at både Master Svein og Master Jan-Terje skulle komme og instruere men siden det kom så få, så var det ikke noe vits. Master Svein var den som hadde de fleste treningene og instruktørene fra Larvik hjalp til.
Anders var den eneste med 2. Cup der, Resten hadde 1. Cup eller svart. Så Anders fikk en del spørsmål om det, selv om det var lov å komme for 2. Cup-er.

På lørdag var det mange trening pluss teoriprøve. Mange brukte tiden sin til å lese, noe Anders syntes var kjedelig, i og med at han ikke skulle ta prøva. De leste og leste og slik som jeg forsto bestod alle sammen. Roger hadde sagt at han trodde at han ikke kom til å klare det men det gjorde han.

Lørdag kveld dro de fleste av oss ned til en kinarestaurant som het ”China city”. Det var veldig hyggelig og man kunne ikke be om bedre mat enn det vi fikk der.

Søndag var det litt avslapping og folk fikk vite resultatene på prøven.

En vellykket helg av Larvik Tae Kwon Do.

Print Friendly, PDF & Email