Treningshelg med Master Allan Olsen fra Islev TKD - Ringerike Taekwondo Klubb

Treningshelg med Master Allan Olsen fra Islev TKD

Helgen 8.-9. september arangerte vi sammen med Nittedal TKD en treningshelg med Master Allan Olsen fra Islev TKD. Dette var første gang i klubbens moderne historie at vi forsøkte å dra igang en treningshelg så tidlig i sesongen. Vi var svært spendte på hvor mange som kom til å møte opp.

Barnepartiet stilte opp med 24 utøvere og det var veldig bra. Vi tror de fikk en treningsøkt utenom det vanlige og at alle hadde en morsom treningsøkt.

På ungom og voksen gruppen var det ikke så godt oppmøte men mellom 15 – 18 stykker var tilstede på alle treningene. 3 av disse var fra Nittedal. Allan leverte noen gode treninger og alle de som deltok virket fornøyde. Dette var en vitamin innsprøytning for mange av oss. Amra hadde organisert et lite utsalg med vafler, kaffe og brus. Samt at noen foreldre og foresatte stilte opp og hjalp til med å steke vafler og selge utstyr og noe å bite i.

Til lunch hadde Geir ordnet med rundstykker og pålegg samt juice og nektar til drikke etter selvbetjeningsprinsippet. Lørdags kvelden gikk vi ut for å spise middag på Salt og Pepper. Ca 30 stykker møtte opp og vi hadde en hyggelig kveld sammen.

Søndagen var det trening i Nittedal. 6 stykker møtte opp der. I tillegg til 2 av oss fra Ringerike. Litt få, men Allan leverte en god treningsøkt for de som møtte opp. Slik at vi fikk ekstra god oppfølgning alle sammen. Alt i alt så var dette en suksess, som vi må forsøke å få til igjen. Takk til alle som var med.

Print Friendly, PDF & Email